1. zimska škola mladih GDCK Biograd na Moru

Klub mladih GDCK Biograd na Moru organizirao je prvu zimsku školu mladih GDCK Biograd na Moru čiji je cilj bio buđenje svijesti o važnosti znanja prve pomoći kao i povezivanje mladih na području djelovanja GDCK Biograd na Moru. Na zimskoj školi mladih sudjelovali su učenici Osnovne škole Sv. Filip i Jakov, Osnovne škole Biograd te Srednje škole Biograd na Moru

Prva zimska škola mladih GDCK Biograd na Moru održala se 22.02.2020. godine u Srednjoj školi Biograd na Moru a organizirao ju je Klub mladih GDCK Biograd na Moru. Osim radionica iz prve pomoći sudionici zimske škole sudjelovali su na radionicama na temu diskriminacije, povjerenja i timskog rada.

Cilj Kluba mladih GDCK Biograd na Moru je povezivanje mladih ali i buđenje svijesti o važnim temama za našu lokalnu zajednicu. Na zimskoj školi mladih GDCK Biograd na Moru sudjelovalo je 30 sudionika i 20 članova Kluba mladih GDCK Biograd na Moru.

Mladi su na zimskoj školi imali priliku naučiti kako se pružaju postupci prve pomoći kod naglo nastupajućih bolesti i stanja, te su kroz opći dio programa obrađene teme diskriminacije i predrasude kod vršnjaka.