44. sabirna akcija SOLIDARNOST NA DJELU

fb_img_1476356328707

U četvrtak, 13. listopada 2016. godine diljem Hrvatske bit će provedena 44. Sabirna akcija „Solidarnost na djelu“. Riječ je o zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa.

I ove godine Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru poziva sve građane da se uključe prikupljanjem materijalnih i novčanih dobara.

U akciji će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra namijenjena ljudima u potrebi diljem Hrvatske.

Trenutno su zalihe odječe našeg Društva dostatne za potrebe koje imamo. Hranu možete dostaviti u ured Društva, a popis potrebnih artikala pogledajte u prilogu.

Financijska sredstva Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru prikupljat će se putem uplata na račun Društva IBAN: HR4223300031100039766 (opis plaćanja Solidarnost na djelu) te putem novčanih bonova s oznakom vrijednosti od 1,00 kune ili 5,00 kuna koji su dostupni u osnovnim školama u Biogradu na Moru, Sv.Filipu i Jakove, Pakoštanima i pripadajućim područnim školama. Bonovi će imati pripadajući broj te pečat Crvenog križa s područja djelovanja.
Za više informacija građani se mogu obratiti djelatnicima Društva i saznati kako mogu pomoći.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u akciji u ime onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru