AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI AKTIVA BIOGRAD

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi DDK aktiva Biograd će se održati u ponedjeljak 27. studenog 2017. godine u Srednjoj školi Biograd. Trajanje akcije je od 16 – 18:00 sati.

Potrebe za krvlju i dalje su prisutne stoga molimo sve darivatelje i one koji to žele postati da se odazovu akciji u što većem broju kako bismo pomogli u prikupljanju dovoljnih količina krvi za sve kojima je potrebna.

Nakon akcije darivanja krvi organizirano je druženje i zahvalni obrok za darivatelje.

Pozovite sve svoje prijatelje i članove obitelji i pokažite plemenitost te otkrijte najbolji dio sebe.

Napomena: Za potrebe transfuzije darivatelji trebaju sa sobom ponijeti zdravstvenu iskaznicu uz obaveznu osobnu iskaznicu ili neki drugi dokument sa slikom.

Daruj krv, spasi život!

Ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, NE OČAJAVAJTE! Ako želite pomoći možete te nam se pridružiti volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili nam pomoći u organizaciji i provedbi akcije.

Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život!

Više detalja o tome kako postati darivatelj krvi možete pogledati na našoj web i facebook stranici.

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru