Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Biogradu na Moru!

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi DDK aktiva Biograd održat će se u četvrtak 23. ožujka 2017. godine u prostoru Srednje škole Biograd u Biogradu na Moru. Trajanje akcije je od 16 – 18:00 sati.

Akcija se održava u prostoru Srednje škole jer će nam se i ove godine na akciji pridružiti maturanti Srednje škole Biograd. Za maturante je planirano da akcija počinje u 15 sati stoga molimo sve darivatelje da poštuju planirano vrijeme te ukoliko bude gužve da budu strpljivi i solidarni.

Molimo sve darivatelje i one koji to žele postati da se odazovu akciji kako bismo pomogli u prikupljanju dovoljnih količina krvi za sve one kojima je potrebna.

Daruj krv, spasi život! Količine krvi su smanjene stoga pokažite svoju humanost i solidarnost odazivom na akciju.
Ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, a želite pomoći možete te nam se pridružiti volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini.

Više detalja o tome kako postati darivatelj krvi možete pogledati na našoj web i facebook stranici.

Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Pokažite plemenitost i otkrijte najbolji dio sebe. Daruj krv, spasi život!