Čišćenje priobalja unutar projekta Crveni križ u plavom okviru

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru u sklopu projekta Crveni križ u plavom okviru i Tjednu Crvenog križa u srijedu 10. svibnja 2017. godine organizira čišćenje priobalja unutar projekta Crveni križ u plavom okviru. Cilj projketa je razvijanje pozitivnih navika očuvanja okoliša i postupanja s otpadom.

Projekt je u financiran sredstvima Hrvatskog Crvenog križa.

Kako bismo pridonijeli u podizanju svijesti javnosti o potrebi očuvanja biološke raznolikosti priobalja odlučili smo se organizirati ekološku akciju čišćenja park šume Soline i dijela plaže Dražice.

Akcijom ne želimo samo očistiti dio priobalja već želimo osvijestiti javnost o potrebnoj brizi i zaštiti priobalja i podmorja.

U ekološkoj akciji sudjeluju djelatnici i volonteri GDCK Biograd na Moru, volonteri Udruge matice umirovljenika Biograd na Moru, djelatnici Udruge za očuvanje okoliša Hippocampus te Planinarsko društvo Belveder koje će za sve sudionike akcije pripremiti zahvalni obrok.

Stoga pridružite nam se sutra u 10 sati na prakiralištu Dražica i obilježite sa nama ekološku akciju koja se odvija u Tjednu Crvenog križa.

Za sve dodatne informacije slobodno nazovite na 098 972 5991.

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru.