DONACIJA ECOLAB DETERĐENATA SPECIJALNOJ BOLNICI ZA ORTOPEDIJU BIOGRAD NA MORU

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru posredstvom Hrvatskog Crvenog križa danas 29. lipnja 2021. godine doniralo je Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru 660 kg ECOLAB deterđenata, odnosno 33 kante u vrijednosti 36.213,92 kune.

Suradnja GDCK Biograd na Moru i Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru traje od početaka COVID-19 pandemije tijekom koje smo osigurali bolnici manje količine posteljine, ručnika, deka kao i zaštitne opreme za djelatnike u skladu sa našim kapacitetima. Ovom donacijom želimo podržati rad Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru za boljitak djelatnika ali i krajnjih korisnika koji koriste usluge bolnice.

Prijevoz donacije osiguran je od strane Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru te je primopredaja napravljena u krugu bolnice u društvu ravnatelja bolnice gospodina Mate Kutleše, sestre za kontrolu bolničkih infekcija i ravnateljice Franke Troskot.

Ovim putem svakako se zahvaljujem pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo gospođi Radi Birkić i sestri za kontrolu bolničkih infekcija Marijani Brkić s kojima smo u svakodnevnoj komunikaciji kako bismo prepoznali potrebe bolnice i pokušali s ovakvim i sličnim donacijama podržati rad i trud svih zdravstvenih djelatnika, uprave i svog dodatnog osoblja koji su tu svakodnevno za naše sugrađane.