Donacija prozora tvrtka PANA Windows d.o.o.

Tvrtka PANA Windows d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu, u sklopu provedbe projekta istraživanja i razvoja novog proizvoda sufinanciranog od strane EU pod nazivom “Razvoj novog proizvoda upotrebom inovativnih materijala i proizvodnih tehnika te poboljšanje tehnoloških procesa kroz provedbu eksperimentalnog istraživanja poduzeća Pana Windows d.o.o.” razvijen je novi proizvod.

U sklopu programa IRI (istraživačke razvojne aktivnosti) tvrtka PANA Widnows d.o.o. razvila je novi prozor od termotretiranog drva.

Jedna od faza istraživanja je i promatranje i bilježenje rezultata na određenim testnim točkama koje su smještene u različitim klimatskim uvjetima: primorski, gorski i nizinski (kontinentalni) zavičaj.

U tom smislu, uz pomoć izvršnog predsjednika Hrvatskog Crvenog križa, gosp. Roberta Markta i gosp. Sanija Samardžića, te ravnateljice gđe. Franke Troskot i gđe Branke Milolović iz Gradskog društva crvenog križa Biograd na Moru, pronašli smo korisnike kojima su donirani prozori.

U ovo predbožićno blagdansko vrijeme darivanja drago nam je što će takva donacija dodatno pomoći i obradovati obitelji kojima je takva pomoć zaista i potrebna.

U ponedjeljak, 16. prosinca 2019. u ovo predblagdansko vrijeme smo obradovali obitelj gospođe Radenke Šokota na otoku Pašmanu, u mjestu Ždrelac.

Ovom prilikom koristimo prigodu i zahvaliti se na suradnji obitelji ali i tvrtki PANA Windows d.o.o. na ovoj predivnoj donaciji.