NATJECANJE PRVE POMOĆI MLADIH HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru 11. ožujka je organiziralo i održalo Natjecanje u prvoj pomoći mladih HCK u kategoriji pomladak. Natjecanja prve pomoći su se odvijala u isto vrijeme u svim krajevima Hrvatske.

Na natjecanju su sudjelovale 4 ekipe osnovnih škola koje su pokazale zavidno znanje o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, kao i praktične vještine u pružanju prve pomoći.

Natjecanju su pristupile ekipe OŠ Biograd i OŠ Sveti.Filip i Jakov, dvije ekipe iz OŠ Biograd i dvije ekipe iz OŠ Sv.Filipa i Jakova.

Na međužupanijsko natjecanje plasirala se ekipa OŠ Sv. Filipa i Jakova.

Bez obzira na rezultat iznimno nam je drago vidjeti volju i želju učenika za rad i sudjelovanje u radu GDCK Biograd na Moru. Svim sudionicima natjecanja podijeljene su pohvalnice Hrvatskog Crvenog križa za sudjelovanje u natjecanju i rokovnici za mlade kao mala zahvala i uspomena na sudjelovanje u natjecanju.

Zahvaljujemo se svim članovima ekipa, njihovim mentorima, volonterima, sudcima, modelima i ravnateljici OŠ Sv.Filip i Jakov kao domaćinu natjecanja.

Međužupanijsko natjecanje u kategoriji pomladak održat će se 8.travnja 2017. godine, a domaćin natjecanja je GDCK Zadar. Više o rezultatima javimo vam nakon natjecanja. 🙂

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru