ODRŽANA AKCIJA DDK AKTIVA SVETI FILIP I JAKOV

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru u suradnji s Općom bolnicom Zadar Odjelom za transfuzijsku medicinu organizirao je akciju dobrovoljnog darivanja krvi Aktiva Sveti Filip i Jakov koja se održala 16. veljače 2023. godine.

Akcija se održala u vijećnici Općine Sveti Filip i Jakov (stara škola) u terminu od 16 do 18 sati.

Na drugoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, ujedno i prvoj za DDK aktiv Sveti Filip i Jakov, prikupljeno je 37 doza krvi, a pridružio nam se i jedan novi darivatelj kojem čestitamo te mu želimo dobrodošlicu u veliku obitelj darivatelja!

Nadamo se da će svi koji nisu uspjeli dati krv ili nam se nisu mogli pridružiti ovaj put uspjeti na sljedećoj akciji koja je planirana za 4 mjeseca.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali akciji kao i dugogodišnjem voditelju aktiva i dobrovoljnom darivatelju krvi Damiru Majici na angažmanu i trudu koji ulaže u našu “malu” ali veliku obitelj darivatelja krvi!

Ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, NE OČAJAVAJTE!

Ako želite pomoći možete nam se pridružiti volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili nam pomoći u organizaciji i provedbi akcije. Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život!

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru