ODRŽANA AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI AKTIVA OTOK PAŠMAN

U suradnji Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, Općom bolnicom Zadar odjelom za transfuziju te aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Otok Pašman, održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Domu za kulturu u Tkonu.

Akcija se održala 23. svibnja 2022. od 16 do 18:30 sati, a prikupljene su ukupno 22 doze. Zahvaljujemo svim darivateljima, te se zahvaljujemo i voditelju aktiva, ujedno i dobrovoljnom darivatelju Šimi Mušćetu na pomoći pri organizaciji i provedbi akcije DDK.

Iduća akcija aktiva Otok Pašman planirana je za 4 mjeseca, te ako niste mogli pristupiti prošloj akciji, svakako vas pozivamo da se pridružite na idućoj. Također, na web stranici GDCK Biograd na Moru možete pronaći i raspored akcija ostalih aktiva DDK GDCK Biograd na Moru.

Ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, NE OČAJAVAJTE!

Ako želite pomoći možete nam se pridružiti volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili nam pomoći u organizaciji i provedbi akcije. Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život!

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru