Održana akcija dobrovoljnog darivanje krvi u Pakoštanima

Prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru koja je održana u Pakoštanima 09. siječnja 2017. godine bez obzira na hladnoću i nemilosrdnu buru odazvalo se 25 darivatelja.

Ponosni smo na voditelje aktiva Branka i Vinka koji svojim radom i komunikacijom sa žiteljima Pakoštana na svakoj akciji osiguraju da nam se pridruže novi darivatelji. Posebno nas to veseli kad su to mladi darivatelji koji su budućnost aktiva Pakoštane.
Na prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Pakoštanima odazvalo se 25 darivatelja odnosno: Anić Ivan, Bačkov Franka, Branko Juričin, Valter Lacman, Željko Lokin, Neven Maksan, Šime Maksan, Krešimir Maksan, Ivica Rosan, Valerija Rosan, Zvonko Rosan, Božena Stojanov, Joso Šarin, Dragica Vujasin, Tihomir Vukoja, Dragan Vukoja, Ivan Vukoja, Lacman Jeka, Horvat Zoran, Bačkov Anđela, Maksan Filipa, Maksan Toni, Krpeta Mišel, Šutila Vladimir, Jurić Vedran. Ukupno je prikupljeno 19 doza krvi što je u ovo vrijeme gripe i prehlada jako dobra brojka i jako dobar odaziv darivatelja obzirom na vremenske uvijete.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali, a svima onima koji nam se nažalost nisu mogli pridružiti zbog prehlade i gripe želimo brz oporavak i vidimo se na sljedećoj akciji u svibnju.

Sljedeća akcija koja se održava je 30. siječnja u Sv.Filipu i Jakovu i ovim putem pozivamo sve darivatelje aktiva Pakoštane koji su bili spriječeni odazvati se akciji u Pakoštanima da nam se pridruže u Sv. Filipu i Jakovu te također pozivamo sve ljude dobre volje i sve darivatelje sa područja djelovanja Društva da nam se pridruže 30. siječnja 2017. godine u Osnovnoj školi Sv. Filip i Jakov od 16 do 18 sati.

Hvala vam od srca!
Vaše GDCK Biograd na Moru