Poziv na završnu konferenciju u sklopu projekta „Poželi i stiže ti zaželi“

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na završnu konferenciju projekta „Poželi i stiže ti zaželi“ koja će se održati u ponedjeljak, 25. travnja 2022. godine s početkom u 12 sati u prostoru Poduzetničkog inkubatora u Biogradu na Moru.

Hrvatskom Crvenom križu Gradskom društvu Crvenog križa Biograd na Moru kao prijavitelju na otvoreni trajni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ odobren je iznos 557.080,00 kuna za projekt „Poželi i stiže ti zaželi“, kodni broj: UP.02.1.1.13.0101 koji se u potpunosti financirao iz Europskog socijalnog fonda.

Obavezni partneri Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru na projektu „Poželi i stiže ti zaželi“ bili su Centar za socijalnu skrb Biograd na Moru i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar, a tehničku pomoć na pripremi projektnog prijedloga, kao i pomoć u provedbi projekta pružila je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Projektom „Poželi i stiže ti zaželi“ unaprijedio se radni potencijal sedam (7) teže zapošljivih žena, koje su prošle edukaciju i zaposlile se na razdoblje od 12 mjeseci, čime su postale konkurentnije na tržištu rada. Također projektom se doprinijelo socijalnom uključivanju 46 starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju s područja djelovanja GDCK Biograd na Moru odnosno grada Biograda na Moru te općina Pakoštane, Pašman i Tkon na način da su im zaposlene žene pružile potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima.

Za dodatne upite možete se obratiti voditeljici projekta, Franki Troskot, ravnateljici, na telefon 023 383 761 ili putem e-pošte: crvenikrizbiograd@zd.t-com.hr.

Molimo Vas da na gore navedenu adresu e-pošte potvrdite svoj dolazak do 21. travnja 2022. godine do kraja dana.

S poštovanjem,

Ravnateljica

Franka Troskot, bacc.oec.