Poziv umirovljenicima za prijavu na sudjelovanje u besplatnim aktivnostima

Poštovani,

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru poziva sve zainteresirane umirovljenike da se prijave na besplatne aktivnosti namijenjene umirovljenicima. Umirovljenici se mogu prijaviti na sve ili samo na one aktivnosti koje ih interesiraju.

Planirane aktivnosti su slijedeće: medicinska gimnastika, nordijsko hodanje, mjerenje šećera i krvnog tlaka, kreativne radionice, tečaj plesa, radionica kuhanja, radionica psihosocijalne podrške, radionice prve pomoći te mala škola služenja pametnim telefonima.

Svi umirovljenici su dobro došli, jedini uvjet za registraciju je preslika osobne iskaznice i preslika rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine.

Sve radionice su besplatne , a provode se u sklopu projekta „Aktivni zajedno“ u trajanju od 24 mjeseca.

Cilj projekta je poboljšanje socijalnih, emocionalnih, kognitivnih i kreativnih vještina, kao i psihofizičko zdravstveno stanje umirovljenik, projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave se zaprimaju putem telefona 023 383 761 ili osobnim dolaskom u ured Gradskog društva crvenog križa Biograd na Moru na adresi Trg hrvatskih velikana 27, Biograd na Moru od 09:00 do 13:00 od ponedjeljka do petka.

Za sva dodatna pitanja i informacije smo na raspolaganju.

Vaše Gradsko društvo crvenog križa Biograd na Moru