Projekt Veseli koraci 60+ društva

projekt__1462532673

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u aktivnosti projekta Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Projekt Veseli koraci 60+ društva provodi se u partnerstvu sa Udrugom matice umirovljenika Biograd na Moru te Vas ovim putem želimo potaknuti na uključenje u neku od aktivnosti projekta.

Aktivnosti koje se provode unutar projekta su sljedeće:

1. Zdravstveno preventivni pregled i savjetovanje – svakodnevno u uredu Gradskog društva Crvenog križa možete doći besplatno izmjeriti tlak, šećer u krvi, težinu, indeks tjelesne mase te se posavjetovati vezano za probleme u prehrani ili manjku fizičke aktivnosti.

2. Vježbe za treću životnu dob – dva puta tjedno u popodnevnim satima u Srednjoj školi Biograd na Moru odvijaju se vježbe za treću životnu dob

3. Nordijsko hodanje – hodanje koje ne opterećuje zglobove te aktivira 90 % mišića u tijelu idealno je za poboljšanje fizičke aktivnosti osoba treće životne dobi. Kroz projekt je osigurana oprema i instruktor Nordijskog hodanja.

4. Kreativne radionice – radionice na kojima dajemo mašti na volju, od pletenja, heklanja, izrade slika od suhog bilja, sve nove ideje i pomoć rado ćemo prihvatiti ukoliko nam se poželite pridružiti.

5. Književna popodneva – druženje uz knjigu, lokalne pjesnike i književnike uz stručno vodstvo volonterke profesorice hrvatskog.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na mobitel 098 972 5991 ili nas posjetite u našim prostorijama.
U aktivnostima mogu sudjelovati sve zainteresirane osobe.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu.

Iz medija o projektu: biogradnamoru.hr, b-portal.hr

Vaše Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru