SURADNJA S KAUFLANDOM

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru sklopilo je Ugovor o doniranju hrane 6. travnja 2021. godine s Kaufland Hrvatskom k.d. , te započinje preuzimanje i podjelu proizvoda pred kraj roka valjanosti ( zdravstveno ispravno voće i povrće, pekarski proizvodi i ostalo) korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru.

Mogućnost ovakve suradnje osigurali smo kao registrirani Posrednik u doniranju hrane, te smo trenutno jedino društvo u Zadarskoj županiji koje je upisano u Registar posrednika u doniranju hrane. Suradnju smo ostvarili uz podršku Hrvatskog Crvenog križa koji već godinama surađuje s Kaufland Hrvatska k.d. kroz razne humanitarne aktivnosti kao što su postavljanje košara za prikupljanje humanitarne pomoći u određenim periodima u godini.

Proizvode će GDCK Biograd na Moru preuzimati ponedjeljkom i petkom te će sukladno količini dobivene pomoći istu razvrstavati u pakete. Ovisno o isporukama Kauflanda zaprimljena količina rasporedit će se po područjima djelovanja Društva.

Prva donacija je zaprimljena u petak 9.4., te je iznosila je 9,14 kg pekarskih proizvoda koje smo podijelili korisnicima na području grada Biograda na Moru. Veselimo se novoj suradnji za dobrobit naših korisnika.

Vaše GDCK Biograd na Moru